onsdag den 19. december 2007

Med slips og høje hæle

Af Bodil Dam, projektkoordinator, bd@williams.dk

Så er vi der snart igen! Så gik der et år mere! Så er det igen tid til at løsne lidt op for slipset og den højhalsede bluse! Julefrokosterne er i fuld gang …

Tiden er inde til endnu engang at kaste sig ud i den ultimative sociale begivenhed for virksomhedens medarbejdere. Frem med de nystrøgne skjorter og de nedringede kjoler (!). Frem med de vovede vittigheder og de pinlige historier fra det virkelige liv, og frem med de (halv-)dårlige manerer, som man normalt ikke vedkender sig. Det er endnu engang tid til at læne sig kærligt op ad sin kollega og fortælle farvestrålende om det lykkelige samarbejde, og til at kaste sig ud i en alvorlig samtale med direktøren om firmaets fremtidige strategiske tiltag (mens man skåler med den anden hånd).

Dette er som bekendt aftenen, hvor den stille og generte kollega, kaster sig selvsikkert ud på de bonede gulve. Hvor regnskab mingler med marketing, og hvor piccolinen får kæmpe status i firmaets hierarki – og ikke slipper for en sludder på lårene af Heine fra udviklingsafdelingen. Der er altid meget at tale om – og grinende minde hinanden om – efter denne famøse fest. Der er en speciel stemning over begivenheden og en udefinerbar måde at glæde sig til aftenen på.

Har jeg taget min tørn af julefrokoster? Joh, jeg har da været med til en del. Nogle sjovere end andre. Nogle mere vellykkede end andre. I år drager Williams Reklamebureau til et hemmeligt sted i Storkøbenhavn for at fejre julen med hinanden. Vi glæder os – det gør vi. Hvorvidt der bliver distribueret billedmateriale af aftenens forløb tvivler jeg på (og håber jeg ikke), men sjovt bliver det.

Rigtig god julefrokost til alle … kunder … samarbejdspartnere og andre virksomheder! Nyd dette års afsluttende fest med kollegerne, men husk på: Dumme kommentarer bliver gengivet mandag over frokosten.

Velbekomme. God dans.



0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start